Andrea Stach benoemd tot nieuwe Director of Sales bij Baoli EMEA

Baoli EMEA, een toonaangevende leverancier van betaalbare vorkheftruckoplossingen, is verheugd de benoeming aan te kondigen van Andrea Stach als de nieuwe Director of Sales.

Andrea Stach heeft uitgebreide ervaring en een bewezen staat van dienst in de vorkheftruck- en material handling-industrie. Haar carrière omvat meerdere decennia, waarin ze verschillende leidinggevende functies heeft bekleed op het gebied van verkoop, service en marketing. Ze was met name Director of Sales & Service bij CESAB Material Handling Europe, een dochteronderneming van Toyota Material Handling Europe (TMHE), waar ze verantwoordelijk was voor het algemene budgetbeheer, de strategische bedrijfsplanning en de ontwikkeling van een robuust dealernetwerk.

In haar nieuwe rol bij Baoli EMEA zal Andrea een cruciale rol spelen bij het aansturen van de verkoopstrategie van het bedrijf om een grotere orderontvangst te bereiken, het marktaandeel te vergroten en gedefinieerde brutowinstdoelstellingen binnen de EMEA-markt te bereiken. Ze zal leiding geven aan een goed presterend verkoopteam, strategieën afstemmen op verkoopinitiatieven en rechtstreeks rapporteren aan de Managing Director van Baoli EMEA.

Achtergrond en ervaring van Andrea Stach

Andrea’s professionele reis begon bij Clark Maschinenfabrik GmbH, gevolgd door sleutelposities bij Yale Fördertechnik GmbH en TMHE. Bij TMHE blonk ze uit in functies als Senior Manager of Territory Management en Manager of Product Marketing, waarbij ze toezicht hield op business units met een aanzienlijke P&L-verantwoordelijkheid en leiding gaf aan grote, diverse teams in meerdere Europese regio’s. Ze heeft laten zien dat ze in staat is om veranderingen in gang te zetten, groei-initiatieven te stimuleren en verkoopactiviteiten te optimaliseren.

Haar expertise omvat bedrijfstransformatie, procesoptimalisatie van customer journeys en interculturele communicatie. Andrea spreekt vloeiend Engels, Duits en goed Frans, Nederlands en Italiaans. Haar taalvaardigheden zullen van onschatbare waarde zijn bij het beheren van Baoli’s netwerkpartners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Onderwijs en professionele ontwikkeling

Andrea volgt momenteel studies in psychologie en menselijke biologie, met de nadruk op psychologisch advies en persoonlijke coaching. Haar educatieve achtergrond omvat ook een stage in Industrial Business Administration van Clark Maschinenfabrik GmbH en geavanceerde training via het “Leadership and Business Development”-programma van de Toyota Talent Academy, waar ze uitgebreide kennis opdeed op het gebied van bedrijfsstrategie, financiën, innovatie en leiderschapsvaardigheden.

Opmerkingen over de benoeming

Christian Bischof, Managing Director van Baoli EMEA, over de benoeming van Andrea: “We zijn verheugd om Andrea Stach te verwelkomen in ons team. Haar uitgebreide ervaring en indrukwekkende staat van dienst in de material handling-industrie maken haar tot een aanwinst van onschatbare waarde. We zijn ervan overtuigd dat Andrea’s leiderschap onze verkoopstrategie zal aansturen en onze marktpositie verder zal versterken.”

Andrea Stach sprak haar enthousiasme uit over de nieuwe functie: “Ik ben vereerd om bij Baoli EMEA aan de slag te gaan en kijk ernaar uit om met het team samen te werken om onze ambitieuze doelen te bereiken. Dit is een geweldige kans om bij te dragen aan de groei en het succes van het bedrijf en om onze klantrelaties en dienstverlening te verbeteren.”

Over Baoli EMEA

Als onderdeel van de Duitse KION GROUP AG werd Baoli EMEA S.p.A. in 2018 opgericht als juridische entiteit, ter vervanging en uitbreiding van de bestaande structuur van het merk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het bestrijkt momenteel meer dan 50 landen met een netwerk van meer dan 350 dealers in de regio. Met het hoofdkantoor in Milaan, Italië, biedt Baoli EMEA zijn klanten ervaring en expertise op het gebied van verkoop, after-sales service en marketing. Baoli EMEA biedt haar klanten solide industriële trucks, een goed georganiseerde structuur en een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Andrea Stach benoemd tot nieuwe Director of Sales bij Baoli EMEA  | Baoli Nederland (baoli-emea.com)