Bandolin CNp 28-2 krachtig ultrasoonbad met gepulseerd vacuüm Compact CNp-reinigingssysteem

Met de SONOREX CNp 28-2 hebben BANDELIN en LPW de volgende evolutionaire fase gecreëerd van twee miljoenen keren beproefde reinigingsprocessen en een zachte oppervlaktereiniging met behulp van ultrasoon geluid gecombineerd met het residuvrij spoelen van het pulsvacuüm (CNp) – in het eerste en enige compacte CNp-reinigingsapparaat. 

Dit proces kan worden gebruikt om een ​​grote verscheidenheid aan complexe ontwerpen, zoals boringen, blinde gaten, 3D-geprinte onderdelen, slangen of medische instrumenten, met hoge intensiteit en snelheid te reinigen. Tegelijkertijd is het proces materiaalvriendelijk en geschikt voor de meeste materialen.

POWERJET COMPACT CNp©  Vacuum Cycle Nucleation (VCN), Cyclic Nucleation Process

De kleinste machine voor precisie reiniging via een nat chemisch proces.

Proces:

De tweetraps PowerJet COMPACT CNp©-systeem is een compacte module die slechts 4 m² in beslag neemt. Het systeem werkt vanuit 1 proceskamer en beschikt over een aantal inline reinigingsprocessen. Processtap: [1] Sprayjet reiniging, [2]  CNp©, [3] ultrasoon reiniging, [4] Spoelen en naspoelen, [5] Drogen (infrarood, hete lucht en vacuümdrogen). Met als doel het verkrijgen van vlekvrije producten zonder tussentijdse handelingen 

Configuratie:

» Basisoppervlakte slechts ca. 4 vierkante meter in beslag neemt,

» Configureerbaar in drie versies: 1 “Clean”, 2 “clean AM” and 3 “Pure”

» CNp en ultrasoon,

» Hete lucht- en infrarood vacuümdroging, 

» Geschikt voor grijze (ISO 8) of Cleanroom aansluiting,

» Mand 600x400x300 mm gewichten tot 150 Kg,

» Volledige doorstromingsfiltratie met filtereenheden tot 0,5 µm.

www.lpw-reinigungssysteme.de