Optimaliseer jouw werkprocessen met de GN 818 vergrendelingspen van Elesa+Ganter 

 Bij Elesa+Ganter weten we hoe essentieel precisie en betrouwbaarheid zijn in jouw dagelijkse werk. Een veelvoorkomende uitdaging is het veilig en stevig bevestigen van onderdelen binnen verschillende industriële toepassingen. Of je nu machineonderdelen wilt positioneren, beweegbare componenten wilt vergrendelen of een stabiele bevestiging tijdens transport wilt waarborgen, een doeltreffende en efficiënte oplossing is cruciaal. De GN 818 vergrendelingspen biedt deze oplossing. 

Foto bovenaan:  GN 818 vergrendelingspen volledig van roestvast staal en met kunststof knop 

De GN 818 vergrendelingspen 

Onze GN 818 vergrendelingspennen (ook wel blokkeerbouten genoemd) zijn ontworpen om jou te ondersteunen bij het eenvoudig en betrouwbaar vastzetten van onderdelen in je projecten. Deze veelzijdige pennen zijn inzetbaar in uiteenlopende sectoren, zoals machinebouw, automatisering, transportapparatuur en andere industriële omgevingen waar precisie en stabiliteit van belang zijn. Dankzij hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid dragen de GN 818 vergrendelingspennen bij aan een efficiënter en veiliger werkproces. 

Beschikbare uitvoeringen en materialen 

De GN 818 vergrendelingspennen zijn vervaardigd uit hoogwaardig AISI 316 roestvast staal en voorzien van een kunststof of RVS knop, wat zorgt voor uitstekende corrosiebestendigheid. Dit maakt ze uitermate geschikt voor omgevingen waarin zowel corrosiebestendigheid als hygiëne een belangrijke rol spelen, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische sector of maritieme toepassingen. AISI 316 staat bekend om zijn superieure weerstand tegen corrosie, zelfs in agressieve omstandigheden zoals blootstelling aan zeewater en industriële chemicaliën. 

Vergrendelen, bevestigen en positioneren 

De GN 818 vergrendelingspennen van Elesa+Ganter zijn hoogwaardige componenten, ideaal voor het vergrendelen, bevestigen en positioneren van onderdelen waarbij de pen in een ingetrokken positie moet kunnen blijven. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen de pennen snel en zonder gereedschap worden vergrendeld of ontgrendeld, wat de efficiëntie en productiviteit aanzienlijk verbetert. De knop met borgmoer zorgt voor een stevige en betrouwbare bevestiging. Een unieke eigenschap is de rustpositie, waarbij de pen na een draai van 90° in de ingetrokken stand wordt vergrendeld. Bovendien zijn de GN 818 vergrendelingspennen ontworpen om een hoge houdkracht te bieden, waardoor jouw onderdelen stevig op hun plaats blijven, zelfs onder zware belasting. Deze vergrendelingspennen zijn verkrijgbaar met of zonder rustpositie en borgmoer. 

Ontdek de voordelen 

De GN 818 vergrendelingspen van Elesa+Ganter is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor jouw bevestigingsuitdagingen. Of je nu kiest voor een volledig roestvaststalen uitvoering of een kunststof knop, er is altijd een optie die perfect aansluit bij jouw specifieke eisen. Ontdek zelf de voordelen van de GN 818 vergrendelingspennen en verbeter de betrouwbaarheid en efficiëntie van jouw werkprocessen. 

Heb je vragen? Wil je meer informatie over hoe de GN 818 vergrendelingspennen jouw werk eenvoudiger kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de beste oplossing krijgt voor jouw specifieke behoeften. 

Meer weten over de vergrendelingspennen van Elesa+Ganter?