Ontdek de wereld van morgen tijdens de World of Industry, Technology & Science

De World of Industry, Technology & Science (WoTS) is dé plek waar professionals in de industrie, technologie en wetenschap elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen. Van 24 tot en met 27 september is de Jaarbeurs in Utrecht de ontmoetingsplaats waar we bouwen aan de wereld van morgen.

Bereid je voor op vier dagen vol actuele ontwikkelingen, innovatieve oplossingen en creatieve ideeën en spreek de grootste aanbieders in de markt. Schaaf je kennis bij met het uitgebreide programma: volg seminars over de nieuwste technologische innovaties en ga aan de slag met praktische workshops. Experts uit de industrie en wetenschap verzamelen de laatste trends en leggen je de meest vooruitstrevende ontwikkelingen live uit op de beursvloer.

De WoTS brengt drie unieke werelden samen: de World of Laboratory, de World of Electronics en de World of Industry. Gezamenlijk vind je in deze werelden ruim 430 bedrijven die de meest spraakmakende innovaties, diensten en oplossingen tonen. Dit maakt de WoTS meer dan een vakbeurs; het is een platform waar mensen met dezelfde interesses en doelen samenkomen. Hier ontstaan waardevolle contacten en samenwerkingen die verder reiken dan de beursvloer.

World of Electronics

In de World of Electronics (hal 9) vind je ontwikkelaars, leveranciers, installateurs en systeemintegrators uit de industriële elektronica branche. Breng een bezoek aan de themapaviljoens of volg lezingen over kunstmatige intelligentie, embedded software, circulair en duurzaam ontwikkelen en (Industrial) Internet of Things. Daarnaast verzamel je verschillende onderdelen en componenten op de beursvloer voor de beursgadget. Dit jaar is het de Omgevingsmonitor: een draagbaar meetstation dat belangrijke parameters in de omgeving weergeeft, zoals temperatuur, vocht, geluid en vervuilende stoffen.

World of Laboratory

De World of Laboratory (hal 7) brengt alle relevante onderwerpen voor laboratoria in industrie, gezondheidszorg en onderzoek samen. De exposanten informeren je over de nieuwste oplossingen, van inrichting en apparatuur tot analytische instrumenten en chemicaliën. Het programma van seminars, workshops en X-peditions is samengesteld om te inspireren én praktische tips mee te geven. Volg lezingen en workshops over kwaliteit, veiligheid, analysetechnieken, duurzaamheid en sample management.

World of Industry

De World of Industry biedt een totaalaanbod aan exposanten uit de procesindustrie (hal 8), maakindustrie, machinebouw, OEM en engineering (hal 11). Op de beursvloer vind je de laatste oplossingen voor de industriële sector en in het seminarprogramma is er aandacht voor voedselveiligheid, Autonomous Operations, energietransitie, duurzaamheid en circulariteit in de procesindustrie, cybersecurity, aandrijftechniek en robotisering. Breng een bezoek aan het Studenten Innovatie Paviljoen en laat je inspireren door bijzondere studentenprojecten.

Toegang en openingstijden

Een bezoek aan World of Industry, Technology & Science is gratis. Meld je aan via www.wots.nl.

 

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 7, 8, 9 en 11.

 

Dinsdag 24 september              09.30 – 17.00 uur

Woensdag 25 september           09.30 – 17.00 uur

Donderdag 26 september          09.30 – 17.00 uur

Vrijdag 27 september                09.30 – 15.30 uur