Rösler Oberflächentechnik GmbH 

Het Duitse familiebedrijf Rösler Oberflächentechnik GmbH is al meer dan 80 jaar actief op het gebied van oppervlaktevoorbereiding en -afwerking. 

Als wereldwijd marktleider, bieden wij een uitgebreid portfolio van machines, verbruiksmiddelen en diensten rond de technologieën glijslijpen en stralen voor een breed spectrum aan verschillende industrieën. 

Ons assortiment van ongeveer 15.000 verbruiksmiddelen, ontwikkeld in onze Customer Experience Centers en laboratoria over de hele wereld, is specifiek bedoeld voor het oplossen van de individuele afwerkingsbehoeften van onze klanten. Daarnaast bieden wij onder de merknaam AM Solutions  talrijke nabewerkingsoplossingen en diensten op het gebied van additive manufacturing ofwel 3D printing. 

Last-but-not-least biedt ons centrale opleidingscentrum, de Rösler Academy, praktische, hands-on seminars over de onderwerpen glijslijptechniek, straaltechniek, LEAN-management en additive manufacturing.  

Naast de Duitse hoofdproductielocaties in Untermerzbach/Memmelsdorf en Bad Staffelstein/Hausen heeft de Rösler groep een wereldwijd netwerk bestaande uit 15 locaties en 150 verkooppunten. Er is dus altijd wel een specialist bij u in de buurt!