Oude Reimer B.V. – Totaalleverancier voor de maakindustrie

Machines – Gereedschappen – Smeermiddelen – Reiniging – Trillingsioslatie – Service

Willem Barentszweg 1216 – 1212 BR Hilversum – Tel: 035-6460830
Web: www.oudereimer.nlwww.oudereimer.shop
Mail: info@oudereimer.nlsales@oudereimer.nl

‘Produceren makkelijker maken’ is onze missie voor bedrijven in de maakindustrie. Niet alleen met ons uitgebreide machine- en productprogramma maar ook met technisch advies, eigen servicemonteurs,  slimme oplossingen voor industrie 4.0, volledig geautomatiseerde productieprocessen, trainingen en volledige optimalisaties van nieuwe of bestaande productiesystemen.

De eerste generatie Oude Reimer startte in 1957 een ingenieursbureau te Hilversum. In de huiskamer ontwikkelde Oude Reimer als eerste speciale volhardmetalen beitels en andere bijzondere gereedschappen voor de verspanende industrie. Tegenwoordig is Oude Reimer uitgegroeid tot de partner in de maakindustrie voor advies en levering van machines (verspanendstaalbouw en voor draad- en kabelverwerking) en bijbehorende benodigdheden zoals gereedschappen en houders. Verder omvat het leveringsprogramma smeermiddelenreinigingsinstallaties en 
trillingsisolatie oplossingen. Hierbij onderscheidt Oude Reimer zich met de noodzakelijke service en technische advisering van onze technische experts in elke productgroep.

Ervaring en kennis brengen wij over om u een stap verder te helpen in uw productie. Wij zijn uw partner voor nieuwe technologieën, snellere communicatie, automatisering, industrie 4.0, hyperconnectiviteit via data uitwisseling, en de steeds specifiekere en hogere eisen die gesteld worden aan de productie. Wij staan voor produceren makkelijker maken met technische experts in elke productgroep, een uitgebreid programma van oplossingen, een webshop, eigen monteurs, standaard en turn-key oplossingen, betrouwbare leveranciers en snelle leveringen.

www.oudereimer.nl