Q8Oils, uw expert in metaalbewerkingsvloeistoffen

Onze metaalbewerkingsvloeistoffen zijn het resultaat van meer dan 100 jaar productontwikkeling en praktische kennis. Ons R&D-team benadert de ontwikkeling van diverse grades voor diverse toepassingen op innovatieve en progressieve wijze.

We ontwikkelen ‘slimme’ producten die de werkingskosten drukken en die ervoor zorgen dat gereedschappen langer meegaan. Bovendien lopen ze altijd voorop op de vele nieuwe normen die ontstaan door de hogere vloeistofdrukken, de hogere snijsnelheden en nieuwe materialen en geavanceerde gereedschapstechnologieën. Om onze klanten te helpen hun technische en milieudoelstellingen te bereiken, zoeken onze experten bij Q8Oils naar de juiste oplossing voor elke toepassing.

Brunel XF 700 serie is een geavanceerde biostabiele wateroplosbare metaalbewerkingsvloeistof die de nieuwste technologie bevat van zeer zuivere synthetische basisvloeistoffen, chemisch verkregen uit aardgas, in een unieke combinatie met smeeradditieven en geselecteerde kerncomponenten om uitstekende prestaties te leveren. Q8 Brunel XF 700 serie biedt superieure bevochtigings- en detergerende-eigenschappen, waardoor er minder uitsleep van vloeistof is en de machine uitstekend schoon blijft. Deze serie geeft een uitstekende roesbescherming en een geavanceerd veiligheidsprofiel, daarbovenop is deze serie compatibel met zowel zacht als hard aanmaakwater.

Tijdens de Machineering beurs vindt u onze experten op “stand 163 “. Bezoek onze stand en informeer u over de nieuwste technologieën inzake metaalbewerkingsvloeistoffen.