FLEXIBEL • LICHTGEWICHT • MODULAIR

Het PXT bouwpakket is een lichtgewicht en modulair grijpsysteem voor lichtgewicht robotica en is compatibel met de meest voorkomende robotsystemen. Om de grijper te monteren zijn een zaag, sleutel, boor en inbussleutel nodig – meer niet. Optioneel levert Schmalz ook het volledig geassembleerde systeem.

De zelf geconfigureerde grijper hanteert werkstukken met een gewicht tot 25 kilogram en kan gebruikt worden voor de handling van halffabrikaten, profielen en buizen, in assemblageprocessen en bij logistieke taken. De grijper is zo plat dat hij ook zonder problemen gebruikt kan worden voor het verwijderen van spuitgietmatrijzen. Dankzij de lage interventiecontouren zijn ook krappe ruimtes geen probleem. Door de optionele interne vacuümgeleiding heeft het modulaire systeem geen externe slangen nodig.   

Bestellen is net zo eenvoudig en flexibel als het systeem zelf; gebruikers maken hun grijper zelf in de online configurator. Schmalz levert vervolgens het volledig geassembleerde systeem of de afzonderlijke onderdelen voor zelfmontage.

Bezoek ons op de Empack. Stand 3. E02.