Hoe eenvoudig voldoen aan de traceerbaarheidsvereisten en tegelijkertijd de winstgevendheid beschermen?

Geautomatiseerde labeling kan de snelheid waarmee producten, componenten en kabels kunnen worden geïdentificeerd, aanzienlijk verhogen. Brady biedt een complete, geautomatiseerde labelingoplossing aan die bestaat uit industriële labels, software voor het geautomatiseerd printen van labels en geautomatiseerde print- en applicatiesystemen. Ontdek hoe u uw productiviteit kunt verbeteren met de geautomatiseerde identificatieoplossingen!

Betrouwbare labels zijn geselecteerd of ontworpen om te blijven kleven en leesbaar te blijven in uw werkomgeving. Ze worden automatisch geprint door slimme labelingsoftware en print- en applicatiesystemen die volledig geïntegreerd kunnen worden in uw omgeving, en gestuurd worden door uw bestaande gegevens.

Bekijk de video >>

Waarom labeling automatiseren? Bespaar tot 5 minuten per labelprintopdracht!

Met het geautomatiseerd printen van labels, rechtstreeks vanuit uw ERP-systeem, kunt u uw productieoutput verhogen, de kwaliteit van de labelgegevens verbeteren en labels sneller printen op vaste of flexibele locaties.

  • Verbeter de kwaliteit van labelgegevens: voorkom dure labelingfouten door gegevens rechtstreeks uit één bron te gebruiken, zoals een eenvoudige spreadsheet of een compleet ERP-systeem
  • Verhoog de labelingsnelheid: voorkom dat u gegevens opnieuw moet invoeren en bespaar tot 5 minuten per labelprintopdracht
  • Grote printflexibiliteit: print op een uitgebreid assortiment professionele labelprinters op vaste locaties of alle plaatsen met wifitoegang

Ontdek de printer-applicator van Brady >>

 Automatische labeling van printplaten

Brady biedt duurzame productlabels aan die door accurate, geautomatiseerde print- en applicatiesystemen aangebracht kunnen worden. Ze blijven leesbaar tijdens de volledige productiecyclus en verbinden zo elke geproduceerde printplaat met uw Smart Factory.

Download nu de gratis brochure

BRADY Corporation

www.brady.nl