Neroco Detectie B.V.

Stand 1.C20

Innovatieve oplossingen voor niet-destructieve lekdetectie en de vergelijking met de waterbad methode zal door Neroco Detectie BV getoond worden. De Contura S- Serie lekdetector voor de voedingsmiddels-en farmaceutische industrie biedt klanten voordelen zoals veiligheid en hygiëne, tijd- en kosten efficiëntie, bescherming van het merk en reputatie, evenals het verhogen van de klanttevredenheid door het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen.

Met de Contura S-serie:

– Gegarandeerd een maximale houdbaarheid

– Voorkom klachten en ontevredenheid van klanten

– Verminder product retouren, bespaar geld en produceer duurzaam

– Verbeter uw kwaliteitsproces

Getoond wordt ook o.a. de zeer nauwkeurige, robuuste en uiterst gemakkelijk te bedienen Mesutronic 07Ci metaaldetector en de 07FL doorvalmetaaldetector met zeer geringe inbouwmaten. Voor het eerst zal ook de Mesutronic ST X-ray (Rontgen apparatuur) te zien zijn.

Graag ontvangen wij u op onze stand voor verdere uitleg van ons gamma aan detectie & inspectie apparatuur.