INEXAL NV is een all-round verenleverancier. 

U kan bij ons terecht voor alle veren types in allerhande materialen, en dat sinds 1975!

Kwaliteit, service en snelheid

Inexal werkt samen met Lesjoförs Industrial Springs, één van de grootste veerproducenten in de wereld. Zo zijn wij zeker van de kwaliteit van onze veren die allemaal ISO gecertificeerd zijn.

Drukveren, trekveren, schotelveren, torsieveren,… wij hebben ze allemaal! Met een gamma van meer dan 10.000 verschillende standaardveren hebben wij de veer die u zoekt hoogstwaarschijnlijk in de rekken liggen. Wat bij ons in Lier op voorraad ligt, leveren wij binnen 2 dagen.

Gasveren

Op zoek naar een gasveer? Dan hebben we opnieuw goed nieuws, want u kan bij ons terecht voor een zeer uitgebreid standaardgamma. Wij beschikken over meer dan 800 verschillende gasveren combineerbaar met honderden eindfittingen.

Niet zeker welke gasveer u nodig hebt of vragen over uw toepassing? Contacteer ons, en onze ervaren gasveerexperten helpen u graag verder!

Veren op maat

Elk project en elke toepassing is anders en soms is een veer op maat de enige oplossing. Contacteer ons voor veren op maat van draad 0,06 tot en met 65mm in allerhande materialen waaronder superlegeringen. Ook bij veren op maat zorgt onze jarenlange expertise ervoor dat uw veervragen snel en efficiënt worden beantwoord.

Nieuw

Voor zekerheidsringen werkt Inexal sinds kort samen met Schnorr GmbH. Bestel uw Schnorr-producten probleemloos via ons.

NV INEXAL
Vakenderveld 9.1
2500 LIER
+32 3 489 09 91
info@inexal.be

  INEXAL NV is an all-round spring supplier delivering all types of springs in various materials, even gas springs! Looking for a particular spring? No worries, with over 10.000 items in our standard range, we have the spring you are looking for! Outside of the standard range we can also provide you with custom-made springs. Whatever spring issue you may be dealing with, our technical team will help you sort it out quickly and efficiently.