Duurzaamheid bij etikettendrukkerij Interket

Interket vindt het milieu belangrijk en wil haar bijdrage leveren aan een groenere wereld. Dit doet Interket door het leveren van duurzame materialen (composteerbaar, gerecycled, FSC-gecertificeerd en afwasbaar). Interket levert ook linerless-etiketten die minder belastend zijn voor het milieu omdat rugpapier hierbij ontbreekt en is er wel rugpapier dan faciliteert Interket het retourneren en recyclen hiervan. Bij Interket worden inkten ook hergebruikt. In overleg met onze transporteur proberen we tevens transportbewegingen te beperken om de uitstoot van CO2 en NOx te reduceren. Interket is lid van het United PackagingForest (UPF). UPF is een organisatie die samenwerkt met Trees For All om bomen te planten ter compensatie van de CO2-uitstoot van de gehele productieketen.

Wilt u meer weten over Interket en duurzaamheid? Kijk dan op onze website.