Clean 2023 

In industriële reinheid telt elke stap in het proces: van ontwerp tot productie, assemblage en verpakking. De “Levels” van Thermo Fisher Scientific en de “Grades” van ASML tonen dat steeds meer bedrijven eisen stellen aan de reinheid van hun producten, omdat ze zien dat particles en moleculaire verontreiniging de werking van hun product negatief beïnvloeden. Bij het selecteren en optimaliseren van hightech reinigingsprocessen moet dan ook met de hele procesketen rekening worden gehouden.

Kennisdelen tussen de bedrijven waarvoor schone producten een must zijn en de toeleverketen is nodig om de hele keten sterker te maken. Clean 2023 is voor alle OEM’s en hun toeleverketen om cleanliness in de grip te krijgen en te houden. Het Clean Event verbindt professionals uit de hele keten rond industriële reinheid om samen uitdagingen aan te gaan, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Als bezoeker ontmoet je leveranciers van industriële reinigingsdiensten, -systemen en -producten gericht op natte, thermische, speciale en mechanische reinigingsprocessen, cleanrooms en benodigdheden.

Benieuwd naar de nieuwste inzichten en praktijkvoorbeelden rondom industriële reinheid? Bezoek dan Clean 2023 op 18 april, Koningshof Veldhoven.