Naar de finish met Q-Fin!

Q-Fin Quality Finishing Machines maakt zich klaar voor de volgende vakbeurs, Machineering 2023. Van 29 tot en met 31 maart is Q-Fin te vinden in Paleis 8 van Brussels Expo waar Q-Fin de beste oplossingen voor het ontbramen, afronden en finishen van metalen plaatdelen zal tonen.

Q-Fin heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Daarom laten zij ook in België graag aan het grote publiek zijn welke innovaties er zijn op ontbraamgebied. Met de machines van Q-Fin helpen zij ondernemers in de plaatwerkindustrie met meer plezier de verwachtingen van klanten en collega’s te overtreffen.

Ook tijdens de Machineering beurs heeft Q-Fin enkele innovatieve machine bij. Vol trots zullen zijn daar de F1200 XL, de F200 inclusief slijpstofafzuiging en de handbediende TopGrinder machine presenteren.

De F1200 XL is een 4 stations ontbraam- en finishmachine geschikt voor plaatdelen tot 1200 mm breed. Het eerste station is een slijpband die de bramen van het product wegneemt, gevolgd door 2 maal een dubbele komborstelrij die zorgen voor de afronding van het product. Een tweede slijpstation zorgt indien gewenst voor een mooie lijnfinish op het product. Een supersnelle oplossing voor het nabewerken van uw metalen plaatdelen.

De F200 is Q-Fin’s kleine delen specialist, welke geschikt is voor het ontbramen en afronden van plaatdelen van 15 tot 200 mm breed. Deze F200 is aangesloten op Q-Fin’s natwerkende stofafzuiger, de WES3000. Met de WES wordt slijpstof veilig afgezogen zonder drukverlies en wordt brandgevaar uitgesloten met het natwerkende afzuigsysteem. Kleine snijdelen kunnen met deze machine razendsnel van de gewenste finish worden voorzien.

De TopGrinder is Q-Fin’s manuele finishmachine voor het ontbramen, afronden, slijpen en polijsten van metalen delen. Kom op de beurs zelf testen waarom dit de beste tafelslijpmachine is die op de markt verkrijgbaar is.

Verder zal de beurs in het teken staan van automatisering en procesbeheersing rondom de ontbraammachine. Q-Fin ziet dat vraag naar handling-verbeteringen verder toeneemt en kan hiervoor innovatieve oplossingen aanbieden.

Q-Fin nodigt u graag uit voor een bezoek aan hun stand. U kunt accountmanager Patrick van Scherpenseel en zijn collega’s vinden op stand nummer 178.