ROVC organiseert feestelijke opening TechCenter Dordrecht

Op dinsdag 17 januari 2023 vindt in Dordrecht de officiële opening van het derde TechCenter van ROVC plaats. Om 15.00 uur opent directeur John Huizing het nieuwe pand aan de Calandstraat 61, dat maar liefst dertien theoriezalen en 500m2 aan practicumruimte telt. Geïnteresseerden zijn op 17 januari van harte welkom om bij het officiële openingsmoment aanwezig te zijn.

Leven lang ontwikkelen

Aanwezigen krijgen een rondleiding en kunnen diverse demonstraties volgen op het gebied van veiligheid (ATEX en NEN), industriële automatisering, meet- en regeltechniek, onderhoudstechniek en elektrotechniek. Ook vindt er een lancering van NEN 9140 genaamd “Elektrisch aangedreven werktuigen” plaats en zullen diverse partners uit de industrie en de maritieme sector aanwezig zijn. Zij gaan met elkaar in gesprek over de meerwaarde van praktijkleren voor technisch Nederland. Afsluitend is er rond 17.15 uur een borrel met een hapje.

Aanhoudende groei

Onlangs verhuisde ROVC haar derde TechCenter van Rotterdam naar Dordrecht. De hoofdreden van de verhuizing was dat de locatie in Rotterdam niet meer voldoende ruimte bood aan het alsmaar stijgende aantal cursisten dat ROVC opleidt in de regio. Door de verhuizing kan ROVC op jaarbasis maar liefst enkele honderden extra cursisten opleiden.

John Huizing, directeur van ROVC: “Ik ben enorm trots dat we deze mooie nieuwe locatie hebben gevonden, die ons in staat stelt om cursisten nog beter te bedienen. De verhuizing naar Dordrecht onderstreept het groeiende aantal cursisten dat we in regio Rotterdam bedienen. Het nieuwe pand biedt ons de ruimte om aan deze vraag te voldoen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met onze klanten, partners, leveranciers en andere geïnteresseerden in Dordrecht ons derde TechCenter feestelijk te openen en afsluitend het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het belooft een feestelijke én leerzame dag te worden.”

Aanmelden

De opening van het TechCenter vindt plaats op dinsdag 17 januari aan de Calandstraat 61 in Dordrecht. De ontvangst is vanaf 15.00 uur. Afsluitend is er een (nieuwjaars)borrel. Gratis aanmelden kan hier.