Nieuwe knip en strip machines maken elke klantwens mogelijk

In samenwerking met zusterbedrijven in Duitsland, Polen, Frankrijk, Italië en Nederland, biedt  De Cable Connectivity Group (CCG) een totaalpakket aan productie, assemblage en distributie van speciaalkabels, accessoires en  cable connectivity solutions. Bijzonder hierin is dat de focus bij CCG niet alleen ligt op de levering van de diverse producten, maar zij kijken nog verder en helpen de klanten bij het efficiënter inrichten van de processen. Om deze reden is het magazijn, in Benthuizen, onlangs uitgebreid met de nieuwste en meest geavanceerde machines, waarbij complexe en zeer specifieke aanvragen eenvoudig te realiseren zijn.  

Jobarco en Pantaflex  zijn de specialistische bedrijven van CCG Distributie in Nederland, die hoogwaardige connectiviteit oplossingen bieden. Samen met het portfolio van TKD, bieden zij een breed assortiment van A-kwaliteit kabelaccessoires zoals beschermslangen, wartels, connectoren en kabels. De producten zijn binnen 24 uur leverbaar binnen de Benelux en mede dankzij het gezamenlijk brede pakket en uitgebreide machine park wordt de klant volledig ontzorgt met speciale oplossingen in alle industriële segmenten.

CCG biedt haar klanten complete assemblages aan. Daarin gaan zij erg ver. Of het nu om een grote of een kleine bestelling gaat, alles wordt tot op de millimeter op maat geknipt, gestript, samengesteld en just in time geleverd op de gewenste locatie. Zelfs in deze tijden van schaarste van grondstoffen en langere levertijden zijn zij in staat om klanten optimaal te bedienen met de artikelen uit voorraad. Zij beschikken over een groot magazijn met zeer moderne assemblagemachines waarmee ze snel een breed pakket aan kabels kunnen snijden en strippen. Daardoor kunnen ook een grote groep klanten worden bediend.  Wegens de uitgebreide mogelijkheden van de machines kunnen zij de klanten ook voorzien van kleinere aantallen. Het gaat in totaal om zestien snijmachines en een assemblage afdeling met o.a. een geautomatiseerde snijlijn in het logistieke centrum in Benthuizen. 

www.cableconnectivitygroup.nl