Bezoek het jaarcongres Industriële Veiligheid op 30 juni in Den Bosch 

Het jaarcongres vindt plaats op donderdag 30 juni 2022 in 1931 Congrescentrum, ’s-Hertogenbosch. Bezoek samen met honderden vakgenoten het volledig verzorgde congres, woon interessante en leerzame sessies bij, neem deel aan de workshops, behaal SKO-punten, netwerk met vakgenoten en kom in contact met circa 50 oplossingsaanbieders! 

Hoogtepunten uit het programma:

Zoals ieder jaar stelt u zelf uw persoonlijke programma samen met sessies over: 

• Climbing the safety ladder: how can you get to the top?

Patrick Hudson, Leading Authority on the Human Factor in the Management of Safety

• Veiligheid, de volgende stap

Jop Groeneweg, Professor Cognitieve Psychologie en Psycho Metrics and Experimental Design

• Explosies: fenomenologie, dynamica en mitigatie

Arief Dahoe, Explosion, Hydrogen Safety and Combustion Scientist

• Tippexongevallen; de niet, of fout aangegeven arbeidsongevallen zijn een groot en onderschat probleem

Bart Vanraes, Freelance preventieadviseur en onderzoeker

• Machinebouwer, moet u nu al gaan schakelen?

Martijn Drost, Machineveiligheidsexpert en Lid van Diverse NEN Normcommissies

• Zonder fouten, minder vernieuwing

   Silvia Linssen, Adviseur Kwaliteit & Veiligheid bij Nederlands Loodswezen

En vele anderen

Dit jaar wordt het congres op inspirerende wijze afgesloten door schrijver, natuurkundige en voormalig politicus Jan Terlouw!

Onderwerpen die aan bod komen: veiligheidscultuur en -gedrag, procesveiligheid, normen, richtlijnen en wet- en regelgeving, explosieveiligheid (ATEX), brandbeveiliging en gevaarlijke stoffen, sensor-, meet-, regel- en schakeltechniek, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), fysieke machine- en veiligheidsafscherming, kennisoverdracht, opleidingen, inspectie en certificering, signalisatie, visualisatie en documentatie, industriële automatisering en componenten, management- en informatiesystemen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie.

Is veiligheid maakbaar en daarmee beheersbaar? En zo ja, is dat in alle gevallen zo? En waar begint deze invloed op (on)veiligheid? Tijdens Industriële Veiligheid zal er in het uitgebreide programma volop aandacht voor zijn, en gaan we graag met u de dialoog aan over de maakbaarheid van veiligheid. Waar heeft u als veiligheidsprofessional grip op? Waar begint dit allemaal voor u? En is maakbaarheid van belang voor beheersbaarheid? Ontdek het op 30 juni!

Gratis deelnemen aan het volledig verzorgde congres?

Industriële Veiligheid is speciaal ontwikkeld voor professionals die zich bezighouden met zowel productveiligheid als productieveiligheid binnen zowel de procesindustrie als de maakindustrie. Het congres richt zich op zowel de ontwerpers, de bouwers, de onderhouders als de gebruikers van industriële machines en installaties, met als verbindende factor veiligheid. Herkent u zich hierin? Als u tot de doelgroep behoort kunt u voor €249,- of gratis deelnemen aan dit volledig verzorgde congres. 

Website & tickets: heliview.nl/industriele-veiligheid/