Webinar

Webinar Warehouse Totaal Live: ‘De succesvolle aanpak van Valeo’

Veiligheid in en rondom het warehouse is essentieel maar geen vanzelfsprekendheid.  Veiligheid is dus een onderwerp om serieus te nemen. Alleen zó kan het warehouse veiliger worden. Tijdens het gratis webinar op 2 juni a.s. hoor je hoe. 

Want veiligheid in het magazijn, dat wil toch iedereen. Maar desondanks gebeuren er jaarlijks honderden ongelukken in en rondom het magazijn. Het onderwerp verdient dus constante aandacht, alleen zo kun je het warehouse structureel veiliger maken. Maar hoe pak je dat aan? Hoe wordt het magazijn een veilige werkplek voor machine én mens?

Valeo weet de antwoorden op die vragen en meer. Het concern won de afgelopen acht jaar twee keer de Prijs Veiligste Magazijn.

In het webinar op 2 juni vertelt Wim Beckers, Continuous Improvement Manager bij Valeo hoe hij samen met zijn collega’s dit niveau heeft bereikt en hoe ze dit hoge niveau vasthouden. Dit doet hij samen aan tafel met Jan Hommes, directeur BMWT en jurylid van de Verkiezing Veiligste Magazijn. Gastheer is Warehouse Totaal hoofdredacteur Peter de Weerd.   

Aanmelden voor dit webinar kan via deze link.

Datum: donderdag 2 juni a.s.

Tijd: 11.30 – 12.30 uur